o NÁS

Každé miesto má svoj príbeh. Má ho aj naša štýlová reštaurácia Skala.

Nachádza sa v samom srdci malokarpatského mesta, na okraji parku, kde si za zvukov vtáctva príjemne oddýchnete. Vychutnajte si jedinečnú kombináciu moderného dizajnu a krásu prírodných materiálov akými sú drevo a skala, umocnenú panoramatickým výhľadom na Zámocký park.

Príjemná a komorná atmosféra v reštaurácii Skala v spojitosti s chutným jedlom a lahodným nápojom je zárukou príjemne stráveného rodinného, alebo pracovného obeda, romanticky ladenej večere vo dvojici ako aj priateľských, rodinných osláv či firemných eventov.

Objavte príjemnú gastronómiu, ktorá stavia na precíznom výbere surovín z domácich, regionálnych chovov a od lokálnych pestovateľov. Tu si môžete vychutnať v interiéri alebo na vonkajšej terase, kde si pochutnáte na zaujímavej ponuke grilovaných rýb vylovených z miestnych rybníkov, steakov a zelenine.

Ku každému Vášmu rodinnému, pracovnému posedeniu, oslave, svadbe či karu máme individuálny prístup, kde Vám radi navrhneme Menu na mieru, alebo presne podľa Vašich požiadaviek.

Catering – zabezpečujeme catering podľa Vašich predstáv

 

šéfkuchár Peter Paukov

Vážení hostia,

Som šéfkuchár, ktorý viedol viaceré reštaurácie na Záhorí. Moje kuchárske dobrodružstvo začalo ako pizziar, neskôr som viedol trojhviezdičkový hotel v Stupave a reštauráciu Zorno. Bol som tiež šéfkuchárom v Habanskom dome a spolupracoval som s Be Cool Catering, kde som pripravoval jedlá pre prezidentov SR aj holandskú kráľovnú. Spolu s tímom Skala sa snažíme zabezpečiť chutné a príjemné posedenie v našej reštaurácii, spojené s rôznymi eventmi a sezónnymi špecialitami. Tešíme sa na vás a veríme, že si u nás vychutnáte každý moment.

Neváhajte nás navštíviť

Tešíme sa na vašu návštevu v Reštaurácii Skala, kde vás čaká skvelá atmosféra a lahodné jedlá.

Pondelok
Zatvorené
Utorok - Sobota
11:30 - 22:00
NeDEľa
11:30 - 19:00

AKCIE a ŠPECIÁL

AKTUÁLNA AKCIA

Popis akcie